DRAGON HOBBY

Vores varer

Dragon Hobby's varer er både nye og brugte.

Hvis det ikke er en ny vare eller vare i ubrudt emballage, tilstræber jeg at beskrive varen så godt som muligt og understøtter beskrivelsen med billeder, så køber ikke føler sig vildledt.

Militærbøger: Er både nye og brugte brugte. Dvs. at der kan være pletter, smuds, knækkede hjørner m.m. Dette vil dog altid være beskrevet.

Tinfigurer: Alle dele er til stede med mindre andet står anført.

Plastbyggesæt: Normalt nye, men hvis brugt så er alle dele er til stede og er ikke påbegyndt. Forholder det sig anderledes, vil det være beskrevet.

Fantasi- og krigsspilsfigurer: Her findes både nye og brugte. Evt. løse dele er til stede med mindre andet er anført.

Dragon hobby tager varer i kommission. Vores betaling er 20% af salgssummen. Varen skal sendes til Dragon Hobby, hvorfra den evt. sælges. Varen vil blive lagt på vores hjemmeside. Varen er normalt i kommission i en måned fra den dag den er kommet på hjemmesiden. Andet kan aftales. Alle udgifter i forbindelse med forsendelse mellem Dragon Hobby og sælger, hviler på sælger. Alle udgifter til evt. afregning ved et salg påhviler sælger.
Ring og hør nærmere.

Retur.

Dragon Hobby håber du bliver tilfreds med dit køb og yder 7 dages returret og pengene retur (-forsendelsesomkostninger). Varen returneres for købers egen regning.